Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant la Focșani - Un bărbat a fost arestat după ce ar fi forțat o fetiță de 10 ani să întreţină relaţii sexuale cu el. Inculpatul a filmat scenele

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 56 de ani din Focşani a fost arestat pentru viol şi pornografie infantilă, după ce a obligat fiica de 10 ani a unor vecini să întreţină relaţii sexuale cu el. Inculpatul a filmat scenele, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă remis de DIICOT, bărbatul de 56 de ani a întreţinut, în anul 2018 prin constrângere, raporturi sexuale cu o minoră, care la data săvârşirii faptei avea 10 ani.

El a filmat totul şi a stocat mai multe videoclipuri în care erau redate imagini cu el şi fata în ipostaze sexuale explicite.

Bărbatul şi victima lui erau vecini.

Pentru prinderea individului, joi, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Braşov, cu sprijinul colegilor din cadrul S.C.C.O. Vrancea, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa individului din municipiul Focşani, judeţul Vrancea.

Bărbatul în cauză a fost depistat la domiciliu. În urma percheziţiei, au fost ridicate, pentru cercetări, mai multe mijloace de probă şi au fost identificate locaţiile în care au fost efectuate filmările în cauză.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanţei de judecată, fiind arestat preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.