Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz revoltător la Vâlcea: Doi polițiști au ajuns din misiune direct la spital, bătuți și fără arme

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Doi poliţişti care urmăreau doi suspecţi au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost deposedaţi de armele din dotare şi bătuţi de rudele suspecţilor. Înainte de a rămâne fără pistoale, poliţiştii au tras 12 focuri de armă, potrivit adevarul.ro.

Incident grav într-un sat din judeţul Vâlcea. Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost agresaţi de rudele suspecţilor, care i-au deposedat pe agenţi de armele din dotare. Totul s-a petrecut în satul Călina, comuna Prundeni, din Vâlcea. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi poliţişti au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau două persoane de etnie romă cunoscute în zonă ca persoane cu antecedente penale. Pentru a-i opri pe suspecţi, poliţiştii au tras 12 focuri de armă, fără a fi nimeni rănit.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

La un moment dat, maşina în care erau cei doi suspecţi a oprit în faţa casei în care aceştia locuiesc. Din casă au ieşit rudele celor doi care i-au agresat pe cei doi poliţişti, lăsându-i fără pistoale şi fără muniţie. În urma agresiunilor la care au fost supuşi, poliţiştii au suferit traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă, fiind transportaţi la spital. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a confirmat incidentul, dar nu a putut oferi mai multe detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.