Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz tulburător în Brăila. Un bărbat și-a violat propriile trei fiice minore

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de viol contra fiicelor sale minore.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de viol și pentru răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Procurorii arată că, în perioada anilor 2008 – 2013, în baza aceleiași rezoluţii infracţionale, în repetate rânduri, prin folosirea de amenințări și constrângeri fizice, acesta le-ar fi determinat pe fiicele sale minore, în vârstă de 6 ani, 9 ani şi 9 ani, la debutul activității infracţionale, să întrețină mai multe raporturi sexuale contrar voinței acestora.

„Faţă de inculpat, s-a dispus în cursul anului 2023 măsura arestării preventive, fiind emis ulterior şi un mandat european de arestare, întrucât inculpat se află pe teritoriul Regatului Spaniei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.