Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz tulburător în Târgu-Jiu! O mamă și-a prins fiica de 16 ani în timp ce se iubea cu profesorul de informatică

click sanatate
contact sexual

Caz tulburător în Târgu-Jiu, unde o mamă, care bănuia că se întâmplă ceva ciudat între fiica sa de 16 ani și profesorul de informatică, avea să facă o descoperire de-a dreptul șocantă, luni seara. Și-a surprins fiica în flagrant, chiar în timp ce întreținea relații sexuale cu bărbatul de 43 de ani, anunță observatornews.ro.

Cu o seară înainte, femeia surprinsese o discuție dintre cei doi și aflase că urmau să se vadă a doua zi, în apartamentul profesorului pe care îl deține în oraș.

Bărbatul i-a fost profesor fetei când era în generală, în clasa a VIII-a. Așa că a decis ca a doua zi să își urmărească fiica. Aceasta a intrat în apartamentul bărbatului, în timp ce mama a mai așteptat câteva minute afară. Când a intrat și ea, avea să dea de o imagine dezgustătoare. Fiica sa întreținea relații sexuale cu profesorul.

Disperată mama a sunat la poliție, iar oamenii legii au cerut ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu. La audieri, fata le-ar fi spus că are o relație cu profesorul de informatică din iulie. Cadru didactic a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore. Polițiștii au deschis un dosar penal în care profesorul este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor. El va fi cercetat în libertate.

La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.