Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz uluitor în SUA: O femeie a suferit șocul vieții după ce a aflat că s-a căsătorit cu verișorul ei. Cum a făcut descoperirea

clubnovias.com
logodna

O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei. Marcella și Tage Hill, un cuplu din SUA, au început să caute prin generațiile familiilor lor, pe un site web specializat. Astfel, au observat că stră-străbunica lor avea același nume, informează RomâniaTV.net

O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei

Inițial au crezut că este o coincidență, însă ulterior au realizat că sunt rude. Femeia și-a dat seama că bunicul ei și bunica lui Tage erau veri primari, ceea ce înseamnă că ei sunt verișori de gradul trei, potrivit The Sun.

„Mă uitam pe laptop prin numele familiei mele, el era pe laptopul lui făcând același lucru. Și brusc a spus: „Este atât de amuzant, străbunicii noștri aveau aceleași nume.

La început, m-am gândit că trebuie să fie o coincidență. Dar destul de sigur, ne-am dat seama curând că bunicul meu și bunica lui erau veri primari. A fost super ciudat„, a declarat Marcella.

Marcella l-a sunat apoi pe bunicul ei, Charles Phillips, în vârstă de 86 de ani, pentru a-l întreba dacă își amintește de bunica soțului ei, Doris Birmhall, care a murit. Cuplul a fost șocat să audă că se cunoșteau și chiar au trăit împreună când erau copii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.