Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz uriaș de spălare de bani în Singapore. Au fost confiscate bunuri în valoare de 1,76 miliarde de dolari / 10 străini arestați

spalare de bani

Valoarea totală a bunurilor confiscate în cel mai mare caz de spălare de bani din Singapore a crescut la 2,4 miliarde de dolari singaporezi (1,76 miliarde de dolari americani), a anunțat Poliția, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Ultimele bunuri confiscate includ numerar în valoare de peste 76 de milioane de dolari singaporezi, 68 de lingouri de aur, criptomonede în valoare de peste 38 de milioane de dolari singaporezi, peste 110 proprietăți și 62 de vehicule în valoare de peste 1,2 milioane de dolari singaporezi.

Poliția nu a oferit detalii despre modul în care au fost descoperite bunurile confiscate.

Luna trecută, 400 de ofițeri de poliție au efectuat raiduri în Singapore și au arestat 10 străini în cadrul unei operațiuni împotriva spălării banilor.

Atunici, Poliția a declarat că cei 10 suspecți ar fi „spălat bani obținuți din activități de crimă organizată din străinătate, inclusiv escrocherii și jocuri de noroc online".

În timpul primelor raidurilor, poliția a confiscat bunuri în valoare de 1 miliard de dolari singaporezi. Cei 10 arestați au pașapoarte din Cipru, Cambodgia, Dominica, China, Turcia și Vanuatu.

Suma a fost actualizată la 1,8 miliarde dolari singaporezi la începutul lunii septembrie, deoarece investigațiile au scos la iveală active în bănci elvețiene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.