Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul adolescentei din Maramureş găsită la o săptămână de la dispariţie - Fata a fost preluată în sistemul de protecţie al DGASPC - Suspectul nu are antecedente

dosare

Adolescenta în vârstă de 13 ani din judeţul Maramureş dată dispărută şi găsită după o săptămână într-o locuinţă din Sighetu Marmaţiei se află într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş, potrivit news.ro.

„S-a instituit o măsură de protecţie de către instituţia noastră vizavi de minoră. Ea este în siguranţă la acest moment, într-un centru al DGASPC Maramureş. Organele abilitate îşi fac treaba şi vor stabili ceea ce s-a întâmplat şi răspunderile aferente. Dacă o să ajungem la concluzia că în familia minorei lucrurile sunt în regulă, va fi redată familiei. Trebuie să vedem cauzele care au dus (la plecarea fetei – n.r.) condiţiile care au dus la aceatsă situaţie, sunt nişte lucruri de stabilit”, a declarat marţi pentru News.ro, directorul DGASPC
Acesta a precizat că măsura de protecţie este „o procedură standard”.
„Se ocupă specialiştii noştri de minoră”, a adăugat Silviu Ungur.
Un bărbat de 34 de ani, care a fost găsit împreună cu fata într-o locuinţă mizeră din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.
Surse judiciare au declarat, marţi, pentru News.ro, că nu are antecedente penale, pe numele său existând în lucru un dosar penal pentru o infracţiune la regimul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.