Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DNA la Poliția Bihor. UPDATE: Blaga susţine că nu e implicat

news alert

Procurorii DNA au descins luni dimineața la sediul IPJ Bihor. Vizat ar fi chiar chestorul Liviu Popa, potrivit unor surse judiciare. Perchezițiile au loc după ce Vasile Blaga a fost audiat la DNA central, în legătură cu un accident produs la Liviu Popa, aflat la volanul mașinii copreședintelui PNL.

UPDATE: Vasile Blaga susține că perchezițiile de la Oradea nu au legătură cu dosarul în care a fost el audiat. Nu este clar de unde are liderul PNL această informație. Dacă Blaga are dreptate, este vorba despre o coincidenţă rară, dublată şi de situaţia stranie a audierii la DNA în cazul unui accident rutier (chestiune care nu intră în competenţa procurorilor anticorupţie).

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, procurorii vizează fapte de corupție în legătură cu Poliția Beiuș. Ar fi vorba despre protejarea unor oameni de afaceri. Este a treia rundă de percheziţii pe care Serviciul Teritorial Oradea al DNA le face, în ultimele luni, în unităţi de Poliţie din judeţul Bihor. După primele percheziţii, efectuate în 29 iunie, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, într-un comunicat, că procurorii din Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2014-2016.

UPDATE: Perchezițiile au loc și acasă la chestorul Liviu Popa.

Vezi și: Lucrurile se complică pentru Vasile Blaga: De ce a fost chemat la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.