Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Caracal: Avocatul familiei Măceşanu cere teste ADN în SUA şi în cazul Alexandrei

www.facebook.com
alexandra caracal

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovanu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că deocamdată nu a primit niciun răspuns din partea DIICOT în privinţa cererilor de efectuare a unor noi teste ADN, aşa cum se întâmplă în cazul Luizei Melencu.

"Am depus două cereri, una de suplimentare a raportului de expertiză privind cele două rapoarte, ADN și antropologic. Am făcut o cerere urmare a acestor fapt pentru efetuarea unei noi expertize la IGPR, Institutul de Criminalistică. Nu avem niciun rezultat din acest punct de vedere, așteptăm", a spus avocatul, la Antena 3.

"Am considerat că cele două rapoarte sunt neconforme şi am stabilit un număr de obiective în vederea aflării adevărului. Nu ştiu de ce durează atât de mult, dar cred că domnii procurori au o strategie anume.

După cum bine ştiţi, domnul Cumpănaşu a anunţat că va solicita efectuarea unei expertize în America la un laborator. Aşteptăm să vedem dacă vor fi admise cele două cereri. În mod normal ar trebui ca aceste teste să fie făcute şi pentru Alexandra. Din moment ce domnul Cumpănaşu a depus o plângere penală împotriva INML, ar însemna că nu mai există încredere. Nu am vedea de cenu s-ar face şi pentru Alexandra", a mai precizat avocatul.

CITEȘTE ȘI: Avertisment al medicilor: Cele două cauze majore care duc la diabet .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.