Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul care a UIMIT Europa: Un român de 49 de ani a scăpat de PUȘCĂRIE, după ce și-a denunțat soția, traficantă de droguri, de 75 de ani

droguri carabinieri

Poveste halucinantă cu un român în prim plan. Acesta a reuşit să scape de puşcărie 'cu ajutorul' soţiei. Nu este vorba de vreo glumă. Bărbatul şi-a denunţat soţia care era traficant de droguri. Totul s-a întâmplat la Caen, în Franţa.

Citește și: Vestea care cutremură umanitatea: zeci de mii de oameni, înlocuiți cu roboți! Gigantul mondial care a luat această decizie

Românul de 49 de ani a scăpat de puşcărie după ce a colaborat cu procurorii şi şi-a denunţat soţia în vârstă de 75 de ani. Aceasta transporta în bara de la maşină canabis peste tot în Europa. Femeia, Anick Fournier-Cruchet, susţine însă că tânărul e mincinos şi că a luat-o de nevastă doar pentru averea ei. În ciuda încercărilor ei de a scăpa basma curată, a primit o condamnare de 3 ani în închisoare, conform observator.tv.

Citește și: Măsură fără precedent! Statul european care INTERZICE vânzarea țigărilor

Sorin Bidi le-a spus procurorilor cum era organizată reţeaua de traficanţi din care mai făceau parte apropiaţi ai soţiei sale septuagenare, recunoscând că el personal a dus de-a lungul Europei, în anul 2015, 4 kilograme de droguri. Cei doi clătoreau de-a lungul continentului cu maşina Audi A6 a lui Anick, femeia fiind o şoferiţă împătimită. Ea şi-a permis chiar să îi spună judecătorului: "Nu am vrut să stau acasă aşteptând să mor. Îmi place să călătoresc, iar dacă ţie asta ţi se pare extenuant, pentru mine e distractiv." Nervoasă că Sorin a denunţat-o, Anick a spus despre român: "Soţul meu e cel mai mare mincinos din România. E nebun. E infidel, gelos şi violent. Eu l-am luat de bărbat din dragoste, el pentru publicitate."

Citește și: Dumitru Coarnă a ieșit la atac! Ce spune despre un eventual compromis – amenințările polițiștilor

Anick l-a cunoscut pe Sorin când el avea 34 de ani şi ea 60 şi susţine că a fost dragoste la prima vedere. Pentru el a înfiiinţat o firmă de transport cu autocarul pe ruta Bruxelles - Bucureşti şi a cumpărat mai multe apartamente în capitala României. Dar acum e dezamăgită de faptul că tocmai el a trădat-o. Arestaţi din 2016, cei doi au primit sentinţe diferite, iar Sorin a fost eliberat condiţionat, în vreme ce soţia sa va mai petrece după gratii 18 luni, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.