Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Carlos Ghosn - Japonezii o iau în vizor pe soția fostului șef de la Nissan

autoblog.md
carlos ghosn

Japonia a solicitat organizaţiei internaţionale de poliţie Interpol să emită un anunţ de dare în urmărire a Carolei Ghosn, soţia magnatului decăzut al industriei auto Carlos Ghosn, transmite vineri agenţia de presă japoneză Kyodo, care citează surse anonime potrivit Agerpres

La începutul acestei săptămâni, justiţia japoneză a emis un mandat de arestare pe numele Carolei Ghosn, bănuită de mărturie falsă făcută în luna aprilie în cadrul anchetei japoneze referitoare la soţul său.

Carole Ghosn a participat la conferinţa de presă a soţului său desfăşurată miercuri, la Beirut, aceasta fiind prima apariţie publică a lui Carlos Ghosn după plecarea sa surpriză din Japonia la finalul lunii decembrie.

Citește și: Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’

Libanul a emis joi o interdicţie de părăsire a teritoriului său pe numele lui Carlos Ghosn. Acestuia i s-a cerut să predea paşaportul său francez autorităţilor de la Beirut, în concordanţă cu interdicţia decisă joi.

Carlos Ghosn a ajuns pe 30 decembrie la Beirut. El este suspectat că a urcat la bordul unui avion privat pe aeroportul internaţional din Kansai, în apropiere de Osaka, de unde a mers până la Istanbul, iar de aici a plecat spre Beirut la bordul unui alt avion.

Urmărit pentru infracţiuni financiare, el era în arest la domiciliu de la sfârşitul lui aprilie la Tokyo, după 130 de zile petrecute în închisoare. Arestul său la domiciliu prevedea condiţii stricte şi interdicţia de a părăsi ţara în aşteptarea procesului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.