Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul dispariției adolescentei franco-irlandeze din Malaezia - Familia fetei a confirmat identitatea cadavrului descoperit

www.sidro.com
steag Malaezia

Poliţia malaeziană a descoperit marţi trupul neînsufleţit, dezbrăcat, al adolescentei franco-irlandeze care a dispărut în urmă cu zece zile dintr-o staţiune din ţara din Asia de Sud-Est, însă nu se ştie deocamdată ce a provocat decesul, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Nora Anne Quoirin, în vârstă de 15 ani, care suferea de un handicap mintal uşor, a dispărut în noaptea de 3 spre 4 august, la scurt timp după ce a ajuns în vacanţă în staţiunea Dusun din Seremban, la circa 70 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, împreună cu familia sa care locuieşte la Londra.

''Familia a fost adusă pentru a identifica trupul găsit astăzi şi a confirmat că este Nora Anne'', a declarat Mohamad Mat Yusof, şeful poliţiei din statul în care este situată staţiunea.

O autopsie va fi efectuată miercuri dimineaţă, a indicat el.

Cadavrul a fost găsit în apropierea unui curs de apă, la circa 2,5 kilometri distanţă de staţiune şi a fost transportat cu un elicopter la un spital din apropiere, a indicat poliţia.

Rudele fetei au evocat ipoteza unei răpiri, poliţia locală tratând cazul ca pe o dispariţie fără a exclude alte piste.

Peste 350 de persoane au fost mobilizate pentru a participa, cu sprijinul elicopterelor, câinilor şi scafandrilor, la căutările prin junglă în apropiere de Dusun Resort, în statul Negeri Sembilan.

În căutarea fetei s-au mobilizat şi şamanii, care prin ritualurile efectuate au încercat s-o localizeze pe adolescentă. La căutări au contribuit şi forţele de ordine din Marea Britanie, Irlanda şi Franţa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.