Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Gabriel Cotabiță schimbă legea pentru cei care fac sport

cotabita

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a declarat, miercuri, că instituţia pe care o conduce lucrează la o propunere prin care în sălile de sport să existe supraveghere medicală sau măcar să se facă o evaluare medicală înainte de antrenamente.Propunerea ministrului Sănătăţii vine după ce cântărețului Gabriel Cotabiță i s-a făcut rău după antrenamentul la o sală de sport din București, artistul fiind transportat în stare gravă la spital.

"În sălile de sport, de fitness ar trebui totuşi o supraveghere medicală sau cel puţin o evaluare medicală înainte de a merge la antrenamente mai ales pentru persoanele care prezintă anumite riscuri", a spus astăzi ministrul, cu referire la cazul cântăreţului Gabriel Cotabiţă.

Acesta a subliniat că, în general, în momentul în care vrei să urmezi un program cu exerciţii fizice mai complex trebuie să ai şi un acord de la medicul care te tratează.

Bănicioiu a adăugat că Ministerul Sănătății va elabora o propunere de act normativ care să reglementeze astfel de situații.

Cântărețul Gabriel Cotabiță se află în acest moment internat în spital, în stare gravă, dar stabilă, după ce în urmă cu câteva zile i s-a făcut său după terminarea antrenamentului la o sală de sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.