Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul în care este implicat Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, preluat de DIICOT

viva.ro
tristan tate

Cazul fraților Tate, acuzați că ar fi racolat două femei și le-ar fi sechestrat, cu scopul de a le exploata sexual, a fost preluat de DIICOT.

Polițiștii și procurorii ilfoveni au descins, luni, în vila din Pipera a fraților Tristan și Emory Andrew Tate, după ce ar fi sechestrat două femei, dintre care una este cetățean american și care urmau să fie traficate pe piața sexului. De altfel, polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București.

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, judiciariștii ilfoveni au luat legătura cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare,polițiștii din Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la comitetera unei posibile infracțiuni de lipsire de libertate in mod ilegal.

Anchetatorii au stabilit că victima se află în vila fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici.

Polițiștii au obținut două mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pentru lipsire de libertate.

În urma descinderii, anchetatorii au descoperit că, pe lângă americancă, în imobil era închisă și o româncă.

Fost luptător britanic, Tristan Tate s-a stabilit în România alături de fratele său, iar cei doi și-au cumpărat o vilă în Pipera. Aceștia ar fi moștenit, de la tatăl lor, un hotel în Thailanda, prin intermediul căruia ar fi strâns o avere importantă, care s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro.

Tristan a devenit un personaj monden după ce a avut o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu, înainte ca aceasta să se mărite cu interlopul Alex Bodi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.