Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Ioan Gyuri Pascu ia amploare: Încă un medic a fost chemat să dea explicaţii

facebook.com
Ioan Gyuri Pascu

Se extinde ancheta în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu. Încă un medic de la Ambulanţa Bucureşti este chemat să dea explicaţii pentru ora care a ajuns la domiciliul artistului. Potrivit primelor informații, ar exista unele neconcordanțe între cele declarate de medic și datele provenite de la SMURD și STS. Este vorba despre informații despre ora la care a fost primit apelul și ora la care a ajuns ambulanța la locuința pacientului.

Potrivit medicului de pe salvare, aceasta a ajuns la locuința artistului în aproximativ 11 minute, în timp ce datele de la celelalte instituții arată că salvarea ar fi ajuns în aproximativ un sfert de oră. "Au apărut inadvertenţe în fişa celui de-al doilea echipaj, care nici nu a intervenit la pacient deoarece ajunsese deja ambulanţa SMURD, şi datele care au fost coroborate cu interventia SMURD, orele date de ei pe tabletă. O să îl intrebăm, o să-i cerem o explicaţie medicului despre diferenţe", a declarat Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru mediafax.

Joi au fost luate unele măsuri administrative înpotriva medicului de pe prima ambulanță întrucât s-a constatat că acesta a încălcat protocolul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.