Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Oprea. 'Sediul materiei nu e la Parchet, ci la DNA'

oprea

O ipoteza care ar putea provoca o adevarata rasturnare de situatie in cazul vicepremierului Gabriel Oprea a fost lansata de deputatul Ludovic Orban - locul anchetei in cazul sau nu este la Parchet ci la DNA. In plus liderul PNL sustine ca Oprea ar putea distruge probe, influneta martori si chiar fabrica documente in beneficiul sau cat timp este ministru, de aceea ar trebui demis.

"Cred ca in ceea ce priveste ancheta penala care se desfasoara in cazul lui Oprea sunt evident intrunite elementele infractiunii de abuz in functie si sediul materiei nu este la Parchetul de pe langa ICCJ, ci la DNA. Credem ca atata timp cat Gabriel Oprea ramane ministru de interne ancheta va fi obstructionata pentru ca in calitate de ministru poate sa distruga probe, poate sa influenteze martori fiind seful celor care trebuie sa furnizeze informatii si sa dea declaratii. Poate sa fabrice documente in favoarea sa", a spus Orban.

El a somat de asemenea PSD sa ii retraga sprijinul politic si sa nu mai blocheze demersurile PNL in Parlament cum ar fi comisia de ancheta propusa pentru a examina modul in care demnitarii folosesc coloanele oficiale.

"Somama PSD sa ii retraga sprijinul lui Gabriel Oprea astfel incat sa fie initiat demersul de suspendare sau de demitere din functie a lui Gabriel Oprea, astfel ancheta nu se poate desfasura in conditii de legalitate pentru a se afla adevarul. Solicitam PSD de asemenea sa nu mai obstructioneze demersurile noastre parlamentare", a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.