Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Rubiales: Audierea lui Jenni Hermoso, care era programată la 28 noiembrie, a fost amânată pentru 2 ianuarie

reuters
luis rubiales sarut

Audierea jucătoarei Jenni Hermoso în cazul sărutului forţat pe care l-a primit de la fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost amânată pentru 2 ianuarie, a anunţat vineri tribunalul, potrivit AFP, potrivit news.ro.

Magistratul însărcinat cu acest caz "a mutat audierea jucătoarei (naţionalei feminine spaniole) Jennifer Hermoso, programată iniţial pentru marţi, 28 noiembrie, la 2 ianuarie la ora 10:00 (09:00 GMT)", a precizat instanţa într-un comunicat.

Schimbarea vine ca urmare a unei probleme de programare ridicate de avocatul lui Rubiales.

Rubiales a fost inculpat pentru "agresiune sexuală" de către justiţia spaniolă în acest caz şi i s-a interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de jucătoarea legitimată la Pachuca, în campionatul mexican. De asemenea, el este urmărit penal pentru "constrângere", din cauza presiunilor pe care le-ar fi exercitat asupra lui Hermoso şi a anturajului ei pentru a-şi schimba declaraţiile.

În data de 20 august, la câteva minute după ce La Roja feminină a câştigat titlul mondial la Sydney, Rubiales, în vârstă de 46 de ani, a sărutat-o pe gură pe Hermoso, gest surprinzător care a provocat indignare internaţională. El a susţinut întotdeauna că sărutul a fost "consensual", versiune negată de Jenni Hermoso, care a declarat că s-a simţit "victima (...) unui act impulsiv şi sexist, deplasat şi fără niciun consimţământ din partea (ei)".

Sub presiune, Rubiales a demisionat în cele din urmă la 10 septembrie şi, de atunci, a fost suspendat pentru trei ani din toate activităţile legate de fotbal de către FIFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.