Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Tate și nu numai - Mariana, te-am luat din munți! Tudorel Butoi explică cum sunt convinse femeile să se prostitueze

digi24.ro
tudorel butoi

Psihologul criminalist Tudorel Butoi explică argumentele prin care tinerele care ajung să fie traficate de rețelele de prostituție sunt covinse să facă sex cu bărbați, pe bani, chiar de către cei cu care se află într-o relație. Metoda Lover boy e una din cele mai folosite de către aceste rețele. Bărbați extrem de bine arătoși și potenți financiar proftă de fetele naive și sărace și le fac să se îndrăgostească, promițându-le o viață de vis. Totul are însă un preț, așa că tinerele sunt obligate să se prostitueze. Culmea este că proxeneții lor sunt chiar bărbații de care sunt îndrăgostite și care le șantajează emoțional.

"Una dintre etape este obligarea și îndatorarea victimei. Mariana, te-am luat din munți, te-am adus în Germania. Tu știi câți bani am cheltuit cu tine. Îndatorarea, cazare, transport, lux, eleganță, trebuie să scoatem banii, eu sunt dator, nu am avut acești bani. Asta este o chestiune pe care fata îndrăgostită o crede și vrea să îl scoată pe iubitul ei din necaz.  Numai conjunctural ieșim din povestea asta. Dacă ăla vrea să se culce cu mine și tu accepți, cu toată vrăjeala asta a lor și de mimică și de gestică, le-au pus pe tobogan, de unde este greu să se întoarcă", a spus Tudorel Butoi la BiziLive tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.