Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCR a fixat termenul de judecată pentru educația sexuală în școli

Inquam Photos / Octav Ganea
ccr curtea constitutionala Inquam

Judecătorii CCR au fixat termenul de judecată în cazul legii privind educația sexuală în școli, ca urmare sesizării depusă de președintele Klaus Iohannis. Judecătorii constituționali au stabilit că vor lua în discuție le 16 septembrie modificările aduse în Parlament la Legea 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului. Camera Deputaților a adoptat, pe 3 iunie, proiectul de lege prin care educația sexuală va putea fi predată copiilor în școli doar dacă părintele sau tutorele își dă acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimbă expresia de "educație sexuală" în "educație sanitară".

Tot pe 16 septembrie, CCR va mai lua în discuție sesizarea referitoare la Legea pentru modificarea Legii nr.31/2007 privind reorganizarea si functionarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Pe 23 septembrie CCR va analiza sesizarea privind legea privind trecerea unor bunuri imobile din domeniul public al statului si din administrarea Administratiei Nationale " Apele Romane" - Administratia Bazinala de Apa Dobrogea- Litoral in domeniul public al comunelor Ceatalchioi si Crisan, judetul Tulcea.

Citește și: BREAKING - Nelu Tătaru nu exclude revenirea restricțiilor de circulație: Uitați-vă ca sunt județe, Neamt, Botoșani, Iasi, Brasov, cu numeroase cazuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.