Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a ajuns Academia de Poliție din România: Instituția anunță că niciun student nu a mai făcut toxiinfecție alimentară

europol
mancare cu viermi la academia de politie

În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor, a anunţat duminica seara Academia de Poliţie, într-un comunicat de presă.

"Campania noastră de informare cu privire la starea de sănătate a studenţilor precum şi la imaginile apărute în mediul online continuă. În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor. Sălile de mese şi blocul alimentar sunt igienizate suplimentar, sub atenta supraveghere a personalului aflat la permanenţa instituţiei, care, împreună cu personalul de deservire din blocul alimentar, asigură şi supraveghează servirea în bune condiţii a mesei zilnice pentru studenţii instituţiei noastre", precizează comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, "personalul medical, aflat în serviciul de permanenţă, s-a preocupat continuu de starea de sănătate a studenţilor, informând conducerea Academiei de Poliţie despre situaţia de fapt".

Astfel, pe tot parcursul zilei de duminică, se desfăşoară o scurtă vizită medicală a tuturor studenţilor noştri, atât pentru monitorizarea stării de

sănătate a acestora cât şi pentru stabilirea altor informaţii necesare anchetei epidemiologice, aflată în desfăşurare, adaugă comunicatul.

"Având în vedere faptul că se apropie începutul unei noi săptămâni, plină de activităţi didactice şi practice, conducerea Academiei de Poliţie a dispus

instructorilor superiori de an realizarea unor informări periodice cu privire la modul de respectare a normelor de curaţenie şi igienă în campusul universitar, monitorizând permanent introducerea şi consumul de alimente din afara instituţiei", a transmis Academia de Poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.