Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a anunţat Gigi Becali înaintea meciului cu CFR Cluj: Nu trebuia să spun de discuţia cu Paszkany, el a vrut să fie confidenţial. Logic ar trebui să batem

www.gsp.ro
Gigi Becali

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu ar fi trebuit să vorbească zilele trecute de o discuţie pe care a avut-o cu Arpad Paszkany cu privire la CFR Cluj. El a menţionat, la Digi Sport, că oferta despre care a vorbit nu a fost o glumă şi că este încrezător că FCSB poate învinge liderul Ligii I în etapa 24.

Zilele trecute, Becali a spus că a primit oferte de a prelua atât CFR Cluj cât şi Dinamo. "Acum şase luni mi s-a propus să iau CFR şi acum două luni Dinamo. A fost Paszkany la mine la palat: 'Ai două echipe, iei titlul sigur'", a spus el Becali, marţi seară, tot la Digi Sport.

Paszkany a afirmat ulterior, pentru ProSport, că ceea ce a relatat Becali a fost o glumă din urmă cu aproximativ doi ani. Joi, Gigi Becali a declarat că nu a fost o glumă. "A venit de la Cluj la palat direct să facă o glumă cu mine şi gata. Păi dacă a făcut glumă, înseamnă că de asta a venit la mine la palat, că altceva nu am discutat. A făcut gluma şi a plecat. Acum omul ce vrei să zică? Să recunoască? Nu a fost glumă nici măcar unu la sută. Eu nu trebuia să spun, îi cer iertare. El a vrut să fie confidenţial, eu am uitat de asta", a spus Gigi Becali.

Becali este încrezător înaintea meciului de sâmbătă cu CFR Cluj, din etapa a XXIV-a a Ligii I. “Logic ar trebui să batem CFR-ul. Steaua trebuie să câştige meciul oricum ar juca, şi un fundaş central dacă îl pune vârf tot trebuie să câştige. Dacă nu câştigăm ăsta ce, o să fie capăt de ţară? Dar ei nu au cum să câştige meciul ăsta. Noi când ne mobilizăm nu avem cum să pierdem meciul, că avem valoare”.

Gigi Becali a mai declarat că nu mai este interesat de Alexandru Băluţă, de la CSU Craiova. “Băluţă are clauză 6 milioane. Să uităm de Băluţă, eu unul am uitat de Băluţă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.