Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a declarat Sorin Grindeanu în timp ce i se cere demisia

Cotidianul
Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu își continuă activitatea de la Palatul Victoria, deși Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia. Grindeanu a declarat în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o, marţi, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a Băncii Mondiale (BM) că România îşi doreşte continuarea şi dezvoltarea parteneriatului cu instituţia financiar-bancară internaţională.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, delegaţia BM a fost formată din Arup Banerji, director pentru ţările UE, Tatiana Proskuryakova, noul director de ţară pentru România şi Ungaria, şi Elisabetta Capannelli, directorul de ţară pentru România şi Ungaria care îşi încheie mandatul.

Citește și: Minte de guvernanți: N-au internet, iar unii nu au nici energie electrică, dar statul îi OBLIGĂ să aibă POS-uri la magazine

"Ne dorim continuarea şi dezvoltarea acestui parteneriat, foarte important, prin care Banca Mondială a oferit României valoare adăugată", a subliniat Sorin Grindeanu, citat în comunicat.

Reprezentanţii Băncii Mondiale şi-au exprimat, la rândul lor, disponibilitatea de a continua parteneriatul cu România şi de a-i oferi sprijin în dezvoltarea de noi proiecte, dorind să cunoască, în acest scop, direcţiile în care Guvernul consideră necesară asistenţa BM.

Citește și: Încă un VIOL ZGUDUIE România: O minoră a fost BATJOCORITĂ de doi tineri, care au răpit-o, sechestrat-o și abuzat-o SEXUAL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.