Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a discutat Gabriel Oprea cu șeful spionilor din Marea Britanie

oprea

Prim-ministrul interimar, Gabriel Oprea, l-a primit astazi, la Palatul Victoria, pe Seful Serviciului Secret de informatii britanic, Alex Younger.

Cu acest prilej a fost apreciata cooperarea excelenta in plan bilateral pe tematica de interes comun a institutiilor din comunitatea de informatii a Romaniei si cea a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si au fost discutate aspecte ale evolutiilor regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre. Prim-ministrul interimar si demnitarul britanic au apreciat nivelul inalt de incredere stabilit intre institutiile omoloage.

A fost evidentiata colaborarea eficienta în prevenirea și combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetățenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO și ai Uniunii Europene. În cadrul întrevederii a fost subliniată susținerea pe care Guvernul României o acordă consolidării dimensiunilor de cooperare specifică, la nivel instituțional, cu partenerii strategici ai României din comunitatea Euro-Atlantică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.