Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a făcut Adina Samson, fosta amantă a lui Gheorghe Nichita, de frica primarului

adina samson

Primarul interimar al Iașiului, Mihai Chirica, a confirmat că biroul de lucru al Adinei Samson, fosta amantă a lui Gheorghe Nichita, a fost mutat la ultimul etaj al Palatului Roznovanu. Anterior, aceasta îşi desfăşura activitatea chiar lângă biroul primarului suspendat.

Citește și: Ce prevede articolul din Codul Penal cu care Victor Ponta îi amenință pe liderii Opoziției

Potrivit lui Chirica, decizia a fost luată în urma unei informări a procurorilor conform căreia la sediul municipalităţii trebuie create condiţii astfel încât persoanele aflate în control judiciar să nu intre în contact cu martorii din dosar, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Generalul distruge PNL: Anunțul din ședința greilor PSD / EXCLUSIV

„Biroul de lucru a fost mutat la etajul doi, acolo unde, de fapt, este Serviciul Managementul Calităţii (Samson este şefa acestui serviciu - n.r.)”, a precizat Chirica.

El a mai spus că decizia a fost adoptată şi după o discuţie cu Samson. „Având în vedere că domnul Nichita ar putea să se întoarcă la primărie, s-a considerat a fi necesară mutarea biroului meu pentru buna desfăşurare a activităţii. Respect decizia colegilor mei”, a declarat ieri Samson.

Citește și: DEZVĂLUIRILE lui Cătălin Prisăcariu despre intervențiile lui Ponta în politica editorială a B1 TV

Procurorii DNA îl acuză pe Nichita că, prin intermediul Poliţiei Locale, i-a urmărit ilegal pe Adina Samson şi pe apropiaţi ai acesteia.

În dosar mai sunt cercetaţi Liviu Hliboceanu şi Ştefan Avîrvarei, ambii suspendaţi din funcţia de şef al Poliţiei Locale şi, respectiv, cea de şef al Serviciului Control Urbanism.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca primarul suspendat al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, să fie cercetat în continuare în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de DNA că a folosit Poliţia Locală din Iaşi pentru a o supraveghea pe iubita lui, Adina Samson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.