Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a făcut un român din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla - Cum a fost pedepsit

smartcitiesworld.net
masina electrica masini electrice

Ce a făcut un român din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla.

Un român de 46 de ani a fost suprins de carabineri în timp ce își încărca mașina electrică la o priză aparținând primăriei Vergato, o comună din provincia Bologna, scrie presa italiană. Autoritățile l-au denunțat și acum este acuzat de furt calificat în formă continuată.

Cum a fost prins

Bărbatul care și-a pus la încărcat mașina electrică Tesla la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei, notează publicațiile locale Il Resto del Carlinoși Reno News.

Acesta a anunțat carabinierii, care l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Forțele de ordine l-au surprins chiar în timp ce alimenta și i-au cerut să își deconecteze mașina.

Totul a pornit când angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei din a-și încărca mașina electrică, o Tesla albă, la stația municipalității.

Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

Bărbatul a fost surprins în repetate rânduri în imagini video în timp ce fura curent. Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.