Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a înțeles Adrian Mititelu, după ce judecătorii au decis că pierde cele 300 de milioane de euro cerute de la FRF: 'Acționarea în judecată a statului Român'

Maxima Sport
Adrian Mititelu

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat, marţi, în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro, cerute Federaţiei Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova SA, patronată de Adrian Mititelu, pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011.

Adrian Mititelu a citit altfel decizia magistraților. El crede că judecătorii nu au decis că a pierdut procesul, ci că nu e de competența sa să judece dosarul. Patronul Universității Craiova anunță noi căi de atac.

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

”Nu este nimic DEFINITIV! In acest dosar instanța a stabilit că nu e competenta sa judece acțiunea pe considerentul că ar fi competent TAS! Dosarul cel mai important urmează însă să fie tranșat de Curtea de Apel Bucuresti ,cel mai probabil pana spre finalul anului! Oricum , suntem pregătiți pentru mai multe scenarii , inclusiv Elvetia si nu in ultimul rand acționarea în judecată a statului Român la Curtea Europeană de Justiție pentru vădită încălcare a dreptului comunitar! Toata aceasta sarabanda de abuzuri se va întoarce ca un bumerang împotriva statului Român ! Daca FRF/LPF o sa fie intr-un final exonerate de uriașul prejudiciu creat cu siguranta STATUL ROMAN va achita nota de plată.”, a precizat Mititelu.

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.