Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus Eugenia Vodă după ce Emilia Şercan a plecat din emisiune: 'A retrăit DUREREA' / VIDEO

captura TVR
Emilia Sercan

Momente teribile la TVR, la emisiunea 'Profesioniştii'. Jurnalista Emilia Şercan a părăsit în lacrimi studioul emisiunii după o discuţie despre Sorin Ovidiu Vântu, fostul ei patron de la Realitatea TV.

Mai multe detalii: SCENE INCREDIBILE la TVR: Jurnalista Emilia Șercan a plecat, în LACRIMI, din emisiunea Eugeniei Vodă

Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii a rămas mască atunci când a rămas fără unul dintre invitaţi. "Nu ştiu ce te-a apucat. Deci eu v-am rugat frumos, atât: orice ar fi să nu plecaţi de pe scaune. Emilia nu a suportat emoţional întrebarea legată de mutarea la Realitatea TV. O vede ca pe un compromis, suferă şi acum, la atâţia ani după, pe tema asta. Nu pot să rog un operator să o filmeze pe Emilia, dar o să le spun telespectatorilor că o adu cum plânge la doi paşi, în culise, şi nu vrea să se întoarcă pe scaun.Emilia plânge la trei metri de noi, Tolontan a rezistat pe baricade.", a spus realizatoarea emisiunii.

Citeşte şi: O nouă controversă cu Laura Codruţa Kovesi în prim plan: Care este relaţia cu cei din SRI

Şi asta nu e tot. Eugenia Vodă ştie ce s-a întâmplat de fapt. "Ideea este că Emilia a retrăit durerea, a izbucnit în plâns şi a plecat, şi nu o să tai la montaj asta, pentru o dată. Nu pledez pentru asta, să-ţi pui talentul şi inteligenţa şi profesionalismul în slujba oricărui mogul. Până în clipa în care patronul poate să-ţi spună stop. Eu zic că este o chestie masochistă. Ea, care a avut atâtea victorii, să plângă pentru că a făcut un compromis la Vântu şi care nici nu e compromis. S-a dus la o televiziune unde i s-au blocat nişte anchete şi a plecat."

Finalul a aparţinut tot Eugeniei Vodă. "Jurnaliştii de investigaţie nu sunt autişti cum credeam noi. Ei sunt nişte făpturi sensibile, care suferă, care se consumă, pentru că un jurnalist fioros, de investigaţie, care plânge pentru că acum câţiva ani a făcut o opţiunede care îi pare rău, e ceva de necrezut.", a încheiat jurnalista.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.