Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus Simona Halep după ce a dat aruncarea de start la meciul de baschet U BT Cluj-Keravnos: Am avut parte de o surpriză plăcută

www.reuters.com
Simona Halep

Simona Halep a aruncat mingea de start, miercuri seară, la partida din FIBA Europe Cup dintre U BT Cluj şi Keravnos, decisivă pentru calificarea în faza play-off a competiţiei.

Partida de la Cluj-Napoca, disputată în Sala ”Horia Demian”, de 2.525 de locuri, datorită faptului că BT Arena este ocupată în vederea disputei România – Canada, din FedCup, a fost deschisă de Simona Halep, care a savurat momentul şi s-a bucurat de aprecierea fanilor. ”Astă seară am avut parte de o surpriză plăcută. Am susţinut echipa U BT Cluj şi am dat lovitura de start la meciul din FIBA Europe Cup”, a scris Simona Halep pe Facebook, postând şi câteva fotografii în timpul partidei de baschet, care se dispută încă la ora transmiterii acestei ştiri.

Simona Halep, care a anunţat că nu poate juca în meciurile de FedCup cu Canada, de la finalul săptămânii, se află la Cluj-Napoca de marţi seară, declarând că doreşte să susţină echipa tricoloră, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.