Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce alte EFECTE a avut atacul de la Londra: 'Amenințarea inițială a fost NIMICITĂ'

atentat londra 22 martie

Lira sterlină își revine după atacul de la Parlamentul britanic de astăzi. Inițial, moneda britanică a atins cele mai joase cote ale zile față de dolarul american și euro, dar situația s-a inversat după ora 15:37, ora la care a demarat incidentul, anunță Realitatea.net.

După ce a scăzut la valoarea de $ 1,2424, lira sterlină a început să fie tranzacționată de la suma de $1,2460, în scădere cu doar 0,1 la sută, și a atins valoarea de $ 1,2451, nivel pe care l-a avut înainte de anunțul atacului de la Parlamentul britanic de astăzi.

Citește și: Gest SUPERB făcut de un deputat englez: A încercat să RESUSCITEZE un polițist în plină stradă - FOTO

De asemenea, după ce a atins minimul zilei, reprezentând 87 de pence per euro, aceasta a recuperat, ajungând la 86,83 pence.

"Lucrurile sunt foarte clare în acest moment”, declară Chris Hawkes, dealer în cadrul ETX Capital. "Tranzacțiile și-au revenit și cred că situația demonstrează că amenințarea inițială a fost nimicită”, susține acesta citat de Reuters.

Un funcționar parlamentar a declarat mai devreme că patru oameni au murit în urma împușcăturilor din fața Parlamentului, până în acest moment, iar clădirea a fost închisă. Sesiunea care avea loc în acel moment în Camera Comunelor a fost suspendată, iar membrilor parlamentului, care se aflau în interior în acele momente, li s-a spus să nu părăsească incinta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.