Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce am ratat! Vadim a fugit de o confruntare cu Funar

vadim funar

Prezidențiabilii sunt cu toții de acord că avem nevoie de dezbateri, dar când vine vorba de fapte se ascund. În cadrul emisiunii ”Președinte pentru România”, de la TVR, ar fi trebuit să aibă loc o dezbatere între Corneliu Vadim Tudor și Gheorghe Funar.

Gheorghe Funar a venit la dezbatere, dar Vadim și-a trimis un reprezentant în cadrul emisiunii, pe Adrian Popescu. Acesta a spus că Funar s-a răzgândit cu doar cinci minute înainte de emisiune.

Ciudată absența lui Vadim, asta în contextul în care, la depunerea candidaturii la BEC, acesta s-a plâns că nu primește spațiu de emisie pe televiziuni pentru a-și face cunoscute proiectele. Ba mai mult, Vadim a spus că-și vinde lucruri din casă pentru a avea bani pentru campania electorală.

Într-o emisiune la România TV, Funar și Vadim au fost puși față în față, amândoi fiind preluați prin telefon. Ce a ieșit? Iată: "Ăsta este un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule, măi? De ce semnezi tu ca preşedinte al PRM, porcule de la Cluj? Nu ţi-e, mă, ruşine? Eu sunt preşedintele partidului. Fii tu şarpe Funar pe la spate să pretinzi că eşti preşedinte. Ai noroc că nu eşti lângă mine că ţi-as cârpi două palme. Numai termini, mă, cu boala asta mintală? Du-te mă şi te tratează, dobitocul dracului!", amenința Vadim.

Vadim Tudor nu este primul care fuge de dezbatere. În urmă cu câteva zile, Tăriceanu a fugit de o dezbatere cu Monica Macovei, care trebuia să aibă loc tot la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.