Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce antrenor consideră că Alibec nu este un jucator-problemă

www.gsp.ro
Denis Alibec

Antrenorul celor de la Juventus Bucureşti şi triplu campion cu Steaua, Marius Baciu, a declarat pentru ProSport că situația lui Alibec, în sezonul recent încheiat, putea fi gestionată, dar a precizat că șeptarul FCSB-ului trebuia să se adapteze la un club de talia celui antrenat de Dică, conform mediafax.

”Cred că Alibec poate să fie gestionat. Eu nu cred că e un jucător problemă, e un jucător care vrea foarte mult. Din cauza nereuşitelor, aşteptând foarte mult de la el, eu cred că a ajuns la răbufnire. Trebuie să te adaptezi şi tu ca jucător, Steaua e altceva, nu e Astra. Chiar dacă Astra e un club foarte mare al României acum, a câştigat campionatul. Steaua e grea, şi dacă nu înţelegi te judecă foarte multă lume”, a spus Baciu pentru ProSport..

În cariera sa, Marius Baciu a evoluat pentru FC Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaş, Steaua, Lille, Oberhausenm, Panserraikos, Oţelul Galaţi şi Unitersitatea Cluj. Trei titluri de campion, două Cupe şi două Supercupe are fostul fundaş în CV, toate cucerite pe vremea când evolua pentru Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.