Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce asigurări primesc românii care au planificat vacanțele în Rodos, insulă grav afectată de incendii / Precizări ANAT

guim.co.uk
RODOS incendiu grecia

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă că asigură continuitatea vacanţelor pentru turiştii afectaţi de incendiile din Rhodos. Aproximativ 15% din suprafaţa insulei Rhodos, partea de sud, a fost afectată de incendii. Turiştii sunt relocaţi în zonele de nord ale insulei, arată ANAT.

”Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) doreşte să aducă la cunoştinţa publicului starea actuală a situaţiei din insula Rhodos (Grecia), în urma incendiilor care au afectat o parte din sudul insulei. În prezent, aproximativ 15% din suprafaţa insulei Rhodos, mai precis partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, dorim să subliniem că zborurile charter către insulă funcţionează normal, asigurând astfel continuitatea vacanţelor programate”, anunţă ANAT.

În scopul asigurării confortului şi securităţii turiştilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceştia sunt fi relocaţi în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii.

”Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tour operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanţele să se desfăşoare în deplină normalitate şi siguranţă. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii şi că se lucrează pentru ca toţi turiştii să poată avea parte de o experienţă plăcută şi sigură în timpul şederii lor în Rhodos”, mai arată patronatul.

ANAT reaminteşte că siguranţa şi confortul turiştilor reprezintă o prioritate absolută pentru agenţiile de turism şi partenerii lor.

”Echipaţi cu experienţă şi dedicare, agenţii de turism vor continua să monitorizeze îndeaproape situaţia, să ofere asistenţă în deplasările şi cazările turistilor şi să se asigure că aceştia vor avea parte de o experienţă plăcută în timpul sejurului lor în insula Rhodos. Încurajăm turiştii români să rămână informaţi prin intermediul agenţiilor de turism şi să urmeze sfaturile şi indicaţiile acestora cu privire la călătoriile în această destinaţie”, subliniază reprezentanţii ANAT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.