Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce avere a lăsat în urma lui Toto Cutugno: Era cel mai bogat cântăreț pop din Italia

youtube.com
toto cutugno

Toto Cutugno, unul dintre cei mai importanți interpreți ai muzicii italiene, a trecut în neființă marți, pe 22 august, în jurul orei 16:00, la Spitalul San Raffaele din Milano. Decesul cântărețului, care a împlinit 80 de ani în luna iulie, a fost confirmat de managerul său, Danilo Mancuso, care a explicat că „după o lungă perioadă de boală, starea artistului s-a deteriorat în ultimele luni”.

Toto Cutugno este unul dintre cei mai înstăriți cântăreți pop din Italia. Conform analizelor Forbes și Business Insider, Toto Cutugno deține o avere netă evaluată la 5 milioane de dolari. Cântărețul pop italian este renumit pentru hitul său internațional „L’Italiano”. Alături de trupa sa, Albatros, a interpretat numeroase alte cântece originale, inclusiv „Serenata”, „Emozioni” și „Figli”.

Toto Cutugno este unul dintre cei mai de succes artiști muzicali italieni, având vânzări de peste 100 de milioane de exemplare în carieră. El a participat la 15 ediții ale Festivalului de la Sanremo, câștigând în 1980 cu piesa "Solo noi". Înainte de trupa Måneskin, el a fost ultimul câștigător al concursului Eurovision Song Contest din partea Italiei, în 1990, cu piesa "Insieme: 1992", o melodie dedicată unității europene după căderea Zidului Berlinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.