Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce cadou a primit Liviu Dragnea de la femeile din PSD: 'Când o să simt nevoia, o să sun din el şi o să pun pe Facebook şi, atunci, vă aştept pe toţi' / VIDEO

captura Digi 24
Liviu Dragnea tulnic

Imagini de senzaţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Şeful Camerei Deputaţilor a primit un cadou de senzaţie din partea doamnelor social democrate. Liviu Dragnea a primit de la femeile din PSD tulnicul lui Avram Iancu, pe care să îl folosească, asemeni marelui revoluţionar, de câte ori vrea să le cheme la luptă. S-a întâmplat la o întâlnire relaxată, dar plină de spirit naţionalist.

Citește și: Cum a investit Gigi Becali milioanele de euro câștigate în sezonul actual al cupelor europene

De cum a ajuns la Mamaia, la întâlnirea femeilor social-democrate, Liviu Dragnea a fost nevoit să intre în spiritul evenimentului. A primit o ie şi, în ciuda reţinerilor, a şi îmbrăcat-o. Fermecate de discursul liderului, femeile din PSD l-au comparat pe Liviu Dragnea cu un personaj istoric şi i-au dat un cadou pe măsură. „Ne-aţi spus că suntem o armată şi că aveţi încredere în noi. Iar noi vă asigurăm că, de fiecare dată, vom fi prezenţi. Avram Iancu îşi chema cu acest tulnic ostaşii la luptă. Noi vi-l oferim dumneavoastră. Cele 240.000 de membre ale PSD, alături de dumneavoastră, alături de PSD!”, a spus europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: UDMR vrea modificările anunțate de Tudorel Toader: Kelemen Hunor cere textul, 'să vedem nuanţele'

"Când o să simt nevoia, o să sun din el şi o să pun pe Facebook şi, atunci, vă aştept pe toţi.", a replicat liderul PSD. Liviu Dragnea a dezvăluit şi motivul pentru care oastea de femei a PSD are un loc special în inima lui: „Femeile din PSD nu m-au înşelat niciodată”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.