Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce cafea bea patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel nu este imun la plăceri lumești și un anumit sortiment de cafea arabică este slăbiciunea liderului bisericii ortodoxe române. Unul dintre cei mai cunoscuți cafegii din România, Gheorghe Florescu (79 de ani) a dezvăluit într-un podcast că licoarea preferată de patriarh nu este ieftină deloc, dar ce nu faci pentru o plăcere vinovată.

Patriarhul Daniel dar și alți ierarhi aleg să bea cafea bună și nu la îndemâna oricui, o licoare ce are un gust intens și mult mai plăcut a dezvăluit „magicianul cafelei” cum este denumit Gheorghe Florescu. Acesta este cunoscut în branșă încă de pe timpul lui Ceaușescu și a servit și preparat cafea de-a lungul vieții pentru săraci și boieri, activiști de partid și domni, milionari sau coate goale.

Ce a spus cafegiul Gheorghe Florescu

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a spus Gheorghe Florescu, în cadrul episodului XVII al sezonului II al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu, conform Click.ro.

Ce spune Gheorghe Florescu despre cafeaua băută de patriarhul Daniel

Cafeaua băută de patriarhul Daniel este una de selecție, iar prețul său nu este accesibil oricui. Conform descrierii tipului de cafea, gustul este unul aromat, având și o savoare intensă. Cafeaua Divin, căci despre ea este vorba este 100% arabica, iar 100 de grame costă 45,99 lei. Astfel că un kilogram ajunge la prețul de 450 de lei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.