Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce candidat va beneficia de ajutor divin duminica

harta

Harta electorala in urma primului tur de scrutin a fost impartita clar - Moldova si Muntenia au fost adjudecate de Victor Ponta, iar Klaus Iohannis si-a adjudecat zona Transilvaniei. Analistii considera ca in linii mari aceasta impartire a hartii se va mentine.

Insa in ceea ce priveste mobilizarea electoratului la vot inca exista semne de intrebare. Sunt voci care sustin ca prezenta la urne va fi mai mica decat in turul intai, altele considera ca prezenta va fi mai mare. Un factor determinant al acesteia sunt si conditiile meteo.

Potrivit precizarilor facute de meteorologi, unul dintre candidati va benefica de ajutor divin. Acesta pare sa fie Klaus Iohannis. In zona Transilvaniei, mai ales in interiorul Arcului Carpatic, vremea va fi insorita duminica si mai calda decat normalul acestei perioade. Temperaturile se vor ridica pana la 17 grade celsius. Doar in Banat si Maramures vor fi ceva ploi, dar numai spre seara.

In Moldova si Muntenia vremea va fi mohorata duminica. Burnita va fi prezenta aproape pe intreg parcursul zilei, inclusiv in zona Dobrogei. Doar in nordul Moldovei va fi senin, dar si aici ca si in restul acestor zone temperaturile nu vor fi mai mari de 10 grade celsius. Astfel exista riscul unei demobilizari in fiefurile lui Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.