Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce crede ministrul Educației despre petrecerea lui Selly: 'E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a fost întrebat luni seara, la Digi24, ce crede despre petrecerea lui Selly din weekendul trecut, în condițiile în care Andrei Șelaru este un vlogger foarte cunoscut și cu mare priză la tineri, la copiii care merg la școală.

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”, a declarat ministrul educației.

Vezi și: FBI îl caută pe bucătarul lui Vladimir Putin: Recompensă de 250.000 de dolari. Este acuzat că este finanțatorul celui mai mare grup de mercenari din lume

Întrebat dacă există pericolul ca alți tineri să ia drept exemplu această petrecere care a încălcat regulile din pandemie, Sorin Cîmpeanu a spus: „Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul”, a adăugat ministrul educației. „După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a completat Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.