Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce crede şeful NATO despre schimbul de informaţii dintre aliaţi

wall street journal
Jens Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi că are "încredere în toţi aliaţii" în ce priveşte schimbul de informaţii sensibile, în contextul polemicii create cu privire la informaţiile confidenţiale pe care i le-ar fi transmis preşedintele american Donald Trump şefului diplomaţiei ruse, transmit AFP şi Efe, potrivit agerpres.

Jens Stoltenberg a subliniat că este "absolut sigur" că toate cele 28 de state membre ale Alianţei nord-atlantice, între care se află şi SUA, "sunt capabile să schimbe şi să trateze astfel de informaţii în modul adecvat".

Erdogan pune piciorul în prag la Washington: 'Vom acţiona fără să întrebăm pe nimeni'

"Acord o înaltă apreciere cooperării pe care o avem în cadrul NATO în ce priveşte schimbul de informaţii şi am încredere în toţi aliaţii", a punctat secretarul general al Alianţei la sosirea sa la reuniunea miniştrilor apărării ai Uniunii Europene, la care ia parte în calitate de invitat.

Doi oficiali americani au declarat luni că preşedintele american i-a divulgat ministrului rus de externe Serghei Lavrov informaţii clasificate despre o operaţiune planificată a grupării Statul Islamic, aruncând Casa Albă într-o nouă controversă la doar câteva luni după învestirea preşedintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.