Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce culori de pantaloni scurți pentru bărbați sunt în tendințe?

pantaloni scurti

Ținutele pentru bărbați sunt recunoscute pentru comoditatea lor și pentru aspectul extrem de simplu care oferă confortul la cele mai înalte cote.

Cu o simplă pereche de pantaloni scurți pe care îi pot asorta la tricoul potrivit, bărbații pot obține un look de invidiat chiar și în cele mai călduroase zile din an.

Modelele de pantaloni scurți care există pe piață pentru bărbați sunt atât de variate, însă alegerea nu este dificilă, dat fiind că acestea pot fi alese cu ușurință în funcție de model, constituție sau aspectul dorit. Din magazinul online Bolf, bărbații au posibilitatea de a alege perechea dorită de pantaloni scurți în cel mai scurt timp posibil și cu un maximum de avantaje: confort, ținută deosebită și calitate în același loc. Modelele de pantaloni scurți de pe site sunt potrivite și pentru cei care vor ținute lejere de plajă, și pentru cei care vor ținute confortabile pentru ieșirile în oraș, dar și pentru cei care vor o ținută deosebită, cu un plus de eleganță.

La ce poți asorta o pereche de pantaloni scurți?

Nimic mai simplu decât asortarea unei perechi de pantaloni scurți pentru bărbații iubitori de confort, dar și pentru cei care iubesc eleganța. O pereche de pantaloni scurți potriviți pentru plajă este ceea ce spune și denumirea lor, iar de mai multe lucruri de precizat nici nu este nevoie. Aceștia pot fi purtați ca atare, fără a-i asorta la o anumită ținută sau pot fi purtați cu un tricou în culori asortate. O pereche de pantaloni scurți denim poate fi asortată la un tricou polo sau chiar la o cămașă din in, pentru o ținută mai elegantă, deosebită. O pereche de pantaloni scurți de trening poate fi potrivită cu un maiou sau cu un tricou și o pereche de adidași sport, astfel încât să obții ținuta perfectă pentru activitățile sportive de zi cu zi.

Ce culoare să alegi pentru pantalonii scurți?

În ceea ce privește culoarea pantalonilor scurți pentru bărbați, aici nu se impun deloc limite. Tot ceea ce contează este ce preferă purtătorul, care îi sunt gusturile și preferințele personale. Pentru cei mai la modă pot fi aleși pantaloni scurți în culori mai deosebite, de la roșu la albastru sau verde, iar pentru cei care iubesc aspectul clasic se găsesc pantalonii scurți negri, gri sau chiar albi. Cei care doresc să iasă în evidență pot alege chiar o pereche de pantaloni scurți gri cu imprimeu army sau chiar o pereche de pantaloni roșii cu un astfel de imprimeu. Blugii scurți cargo bleumarin sunt mai ales pentru cei care doresc un aspect mai elegant, iar prin faptul că aceștia au o culoare clasică, îi pot asorta la o cămașă colorată în funcție de propriile preferințe. Pantalonii scurți de baie vin în cea mai variată gamă de culori, de la albastru deschis sau verde mentă la roșu bordo sau galben neon. Alegerea uneia dintre aceste culori reflectă nu numai preferințele purtătorului, ci și personalitatea acestuia, tocmai de aceea este important ca pantalonii scurți să fie aleși în culoarea potrivită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.