Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce DEZVĂLUIE Victor Ciutacu despre Traian Băsescu: ”Traian și-a luat-o”

traian basescu capitan

Jurnalistul Victor Ciutacu îi dă lovitura decisivă lui Traian Băsescu. După condamnarea cu executare a fratelui fostului şef al statului, Ciutacu a scris un text extrem de dur pe propriul blog.

Detalii aici: Mircea Băsescu, condamnat la închisoare cu executare

"Traian şi-a luat-o prin Mircea. Patru ani ca mâine trec atunci când nu-s ai tăi. Oricât ar încerca Traian să braveze, condamnarea lui Mircea îi afectează șansele de relansare politică în momentul când chiar avea culoar. Pentru că nu-i tocmai obișnuit ca fratele președintelui să fie arestat preventiv în timpul mandatului acestuia pentru infracțiuni asimilate celor de corupție și, ulterior, condamnat pentru trafic de influență făcut taman la ruda sa de sânge. Strict pe imagine, fostul președinte se mai poate scoate olecuță la vopsea cu faimoasa declarație în care alegea consolidarea justiției în detrimentul tendinței de a-și apăra fratele. Dar și asta-i relativ ușor rezolvabilă, că mai are membri de familie împresurați în justiție. Deci poate fi tocat mărunt și eficient pe tema corupției din familia celui care a făcut politică națională din anticorupție.

Citeşte şi: Traian Băsescu după condamnarea fratelui său: 'Nu-mi convine deloc'

Straniu în desfășurarea anchetei/procesului mi se pare că Traian Băsescu, punctul final al promisiunilor lui Mircea în acțiunea de comerț cu libertatea lui Bercea Mondialu, menționat în câteva rânduri ca baneficiar de morman, nu a fost niciodată audiat. La fel, bizar e că invocata vizită a lui Băsică la reședința președintelui de la Neptun nu a fost verificată, deși demersul era lesne de făcut. Să fii fanul/postacul unuia, Klaus Iohannis, care nu e-n pușcărie, cu familie cu tot, pentru fals/uz de fals doar fiindcă e imun prin lege și să râzi de altul, Traian Băsescu, că frate-său e condamnat pentru trafic de influență, asta înseamnă să fii dobitoc", e textul dur al lui Ciutacu.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Mircea Băsescu după condamnare: 'Eu am multă încredere în justiţie'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.