Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce fac corupții după ce ies din arest. Imagini senzaționale

umbra

Care sunt reacțiile „mahărilor din România”, atunci când sunt puși în libertate? În ediția de luni seară a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, au fost prezentate câteva dintre reacțiile unor personaje controversate.

Seria începe cu Cristian Burci, patronul ”Adevărul”, plasat sub control judiciar în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal.

După 24 de ore în arest, acesta a fost eliberat sub control judiciar. Cristian Burci a fost surprins în preajma unei prietene, la o terasă, afișând o atitudine relaxată după problemele pe care le-a întâmpinat.

content-image

Un alt personaj este omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, care după ce a fost eliberat din arest, a devenit denunțător în dosarul lui Ludovic Orban, în care acesta a înregistrat discuţia în care liberalul îi cerea bani ca să îşi plătească apariţiile televizate. „Tiberiu Urdăreanu e demn de băgat într-un manual al comportamentului al acelora care ies din arest, chiar dacă a stat doar 24 de ore”, apreciază Mihai Gâdea. Acesta a fost surprins la vila sa, la un șpriț, în preajma mai multor bărbați.

content-image

Dorin Cocoș s-a făcut remarcat în presă pentru faptul că a preferat să dea o raită prin magazine, singur, după ieșirea din arest. În parcarea mall-ului, el a stat preț de câteva minute cu privirea fixată pe un panou publicitar.

content-image

Remus Truică, Remus Pricop și Elena Udrea au ales să meargă la Biserică, după ce au aflat că fac subiectul mai multor cercetări penale care i-ar putea arunca după gratii pentru ani buni.

content-image

content-imagecontent-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.