Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce face Adrian Năstase după operaţia pe inimă: 'Aşteptăm un viţel'

nastase

Fostul premier din perioada 2000-2004, Adrian Năstase, a fost operat recent pe cord, iar medicii i-au montat un stent. După intervenţia chirurgicală, Năstase s-a retras la casa din comuna Cornu, pentru refacere. Aici, fostul lider PSD este şi fermier.

"Am revenit la Cornu. Vreme rece. Doar in dimineata asta a stralucit putin soarele. Am mers mai mult, pe vale, ca sa-mi testez inima. Nu mi-a fost foarte usor sa ma intorc. Multe urme de mistreti. Probabil ca vin pe firul apei. Prunii au inmugurit. Sper sa nu vina, din nou, o ploaie inghetata. In gradina, pregatiri cu rasadurile. Va fac cunostinta si cu cea care ne ajuta cu laptele si cu branza. Asteapta (asteptam) un vitel. Aseara, am ascultat, la sugestia unui prieten, Gregorian Band. Ne pregatim pentru sarbatorile de Pasti", scrie Năstase pe blog.

În vara lui 2012, Adrian Năstase a trecut la mustaţă pe lângă moarte. Fostul premier s-a împuşcat în gât, încercând să se sinucidă, la scurt timp după ce a aflat că va fi arestat în dosarul Trofeul Calităţii: 2 ani de închisoare cu executare.

Pe 18 martie 2013, Năstase a fost eliberat din penitenciar, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

La 6 ianuarie 2014, Adrian Năstase a fost din nou încarcerat, după ce a fost condamnat, în dosarul "Zambaccian", la patru ani de închisoare cu executare. La 21 august 2014, Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.