Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce face Olivia Steer pe întuneric ca să nu îmbătrânească: Durează între 7 și 21 de zile

metropotam.ro
olivia steer

Frumoasa Olivia Steer și-a anunțat retragerea din postura de activist pentru sănătate anul trecut. Aceasta spunea pe atunci că postările ei i-au adus multă antipatie și că vrea să se dezică de această povară. Chiar și așa, felul în care Olivia Steer arată atrage în continuare atenția. Silueta perfectă și chipul de păpușă se mențin cu strategii neașteptate!

Olivia Steer a descoperit elixirul tinereții!

În ultimii ani, Olivia Steer a început să încerce tot felul de terapii neconvenţionale, ce promit o viaţă sănătoasă. Mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor, se roagă, și multe altele.

De departe cel mai inedit obicei pe care îl are îl reprezintă o terapie numită „camera întunecată” ce previne îmbătrânirea. Mai exact, stă pe întuneric pentru a întârzia îmbătrânirea.

Prima dată a făcut asta la Tao Garden din Thailanda, unde practicanţii sunt invitaţi într-o incintă specială. Fără ferestre şi fără nici o sursă de lumină artificială şi stau în întuneric deplin între 7 şi 21 de zile. Se spune că după o perioadă atât de lungă fără lumină ai trăiri spirituale intense, în organism începe un proces de regenerare, de întinerire, potrivit tabu.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.