Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce functie i-a dat Gabi Oprea Lilianei Mica

oprea gabriel

Deputata Liliana Mincă a fost numită în funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene Botoşani a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, în baza unei decizii semnate de preşedintele acestei formaţiuni politice, Gabriel Oprea.

Fostul directorul general al Loteriei Române a declarat, luni, pentru AGERPRES, că decizia de numire în funcţia de preşedinte a fost deja înaintată secretariatului organizaţiei din Botoşani.

'Este o responsabilitate. Din punctul meu de vedere, orice funcţie pe care o ocup sau am ocupat-o pentru mine a reprezentat o responsabilitate şi am tratat-o cu maximă seriozitate, motiv pentru care am avut şi rezultate', a afirmat Mincă.

Liliana Mincă s-a înscris în UNPR în urmă cu o săptămână. Ea susţine că principalul său obiectiv la conducerea UNPR îl reprezintă atragerea unui număr cât mai mare de membri.

'Obiectivul meu principal este să duc la îndeplinire dispoziţiile date de preşedintele UNPR, domnul general Gabriel Oprea, de a fi partidul cu cel mai mare număr de membri', a adăugat Mincă.

Mincă este deputat ales în Colegiul 3 Săveni din judeţul Botoşani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbţie cu UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.