Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce gest a făcut azi Traian Băsescu pentru Gabriel Oprea

gabriel oprea

Traian Băsescu l-a criticat pe Gabriel Oprea pe care îl acuza de apropierea de fostul lider PSD Adrian Năstase. Ulterior, președintele a spus că l-a reevaluat pe actualul vicepremier al Guvernului Victor Ponta, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

Legătura dintre președinte și vicepremier ar putea fi văzută și în gestul de azi al lui Băsescu. Președintele, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile şi înaltul profesionalism dovedite în executarea misiunilor încredinţate de-a lungul timpului, a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, domnului general (Rz.) Nicuţ Valeriu, Ordinul Naţional „Serviciul Credincios”.

Dar, care este legătura dintre Valeriu Nicuț și Gabriel Oprea? Cei doi sunt cumnați. Originar din Domnesti (Arges) si var cu Gheorghe Nicut, fostul primar al Curtii de Arges – condamnat inițial la trei ani si patru luni de inchisoare pentru coruptie, dar desființată de ÎCCJ, odata cu „baronul” de Arges, in asa-numitul „Lot Nicolescu”, generalul Valeriu Nicuț este unchi al Eleninei Nicut, fondatoarea FMP.

Până în toamna anului 2013, generalul Nicut a fost locţiitor al şefului Statului Major General. Din martie anul acesta, premierul Victor Ponta, finul vicepremierului Gabriel Oprea, l-a numit pe generalul Nicut, cumnatul lui Oprea, în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul MApN. Astfel, general-locotenent Valeriu Nicuţ a deţinut funcţia de şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.