Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CE gimnastică masculină: România intră joi în calificări

Twitter
romania drapel steag tricolor

Gimnaştii tricolori au susţinut, marţi, antrenamentul oficial, înaintea debutului la Campionatul European de la Munchen. Joi vor intra în calificări, iar obiectivul FRG este clasarea echipei în primele 13 locuri, care echivalează cu calificarea la Campionatul Mondial, conform news.ro.

Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc şi Roland Modoianu au susţinut, marţi, antrenamentul oficial în Oympiahalle din Munchen. Echipa României este completată cu antrenorii Marius Berbecar, Remus Jivan, Gerard Speerstra.

Tricolorii vor intra în calificări joi, în subdiviziunea a II-a, alături de echipele Turciei, Belgiei, Austriei, Olandei, Suediei, Franţei, Georgiei, Finlandei, Lituaniei, Portugaliei şi Norvegiei.

”Gimnaştii români au ca obiectiv clasarea echipei în primele 13 locuri şi, implicit, calificarea la Campionatele Mondiale de la Liverpool”, a transmis, marţi, FRG.

Joi au loc calificările, iar rezultatele vor puncta şi pentru clasamentul final la individual-compus, precum şi pentru ”biletele” în finala pe echipe de sâmbătă. Duminică sunt programate finalele pe aparate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.