Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i-a spus Klaus Iohannis lui Dacian Cioloș despre demiterile din guvern

ciolos iohannis

Premierul Dacian Cioloş a precizat că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis asupra schimbărilor pe care le-a făcut în Guvern, fiind remaniaţi patru miniştri, şi a adăugat că şeful statului a fost de acord.

"L-am informat pe domnul preşedinte. Ştiţi că noi ne vedem în fiecare luni şi trecem în revistă diferitele subiecte, activităţi ale Guvernului. I-am comunicat intenţia mea de a face aceste schimbări, intenţie cu care a fost de acord. N-am avut până acum niciodată nicio problemă din partea domnului preşedinte legat de decizii pe care eu le-am luat cu revocarea unor miniştri sau de numiri ale unor miniştri. Aşa cum a fost de la început, de când am format echipa guvernamentală, domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte deschis şi a respectat deciziile pe care le-am luat", a spus Cioloş la Palatul Victoria.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

Premierul Dacian Cioloş a anunţat marţi că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, şi ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost schimbaţi din funcţie.

"După o perioadă de pregătire, Guvernul intră într-o etapă nouă, aceea a livrării rezultatelor. (...) Am decis astăzi să operez câteva schimbări în Guvern. (...) Vreau să mulţumesc domnilor miniştri Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan şi Dan Stoenescu", a declarat Cioloş la Palatul Victoria.

Citește și: Caz ȘOCANT în Vaslui: A fost violată de fratele său pentru că nu credea că e virgină

Premierul a mai anunţat că la Educaţie îl va propune miercuri pe Marius Dumitru, la Transporturi pe Sorin Buşe, la Departamentul pentru relaţiile cu românii de pretutindeni pe Maria Ligor, iar la Ministerul Comunicaţiilor va fi numit interimar şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

Citește și: Dovedit ȘTIINȚIFIC: Femeile frumoase afectează sănătatea bărbaților

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.