Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i-a transmis Hollande lui Iohannis la Paris

iohannis discurs

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica la marsul solidaritatii impotriva terorismului de la Paris. Inaintea inceperii marsului el a fost intampinat la Palatul Elysee de catre presedintele Frantei Francois Hollande. Acestea i-a multumit lui Iohannis pentru reactia promta la atat in urma atentatului de miercuri cat si ca raspuns la invitatia de a participa la mars.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către președintele Franței, François Hollande, care i-a mulțumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie și pentru răspunsul prompt la invitația de a participa la marșul de astăzi de la Paris. Președintele României l-a asigurat pe președintele Franței de sprijinul și fraternitatea poporului român.

Înaintea începerii marșului, președintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel și președintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum și cu alți reprezentanți ai statelor europene prezenți la Paris", a precizat purtatorul de cuvant al presedintiei, Tatiana Niculescu Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.