Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ce i-au făcut polițiștii bărbatului care și-a înjunghiat mortal soția, directoare la Spitalul Judeţean Neamţ, în birou

Anca Patriche

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care şi-a înjunghiat mortal soţia, Anca Patriche, directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Judeţean Neamţ, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, sâmbătă, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, bărbatul de 50 de ani a fost reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, pentru omor. El a fost dus în arestul IPJ Neamţ, iar sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează news.ro.

Citește și: Rechizitoriul dosarului Caracal a fost finalizat! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 16, cu privire la faptul că în unitatea medicală din Piatra Neamţ a fost înjunghiată o femeie.

"Din cercetările preliminarii efectuate a reieşit că un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamţ, şi-ar fi înjunghiat mortal soţia de 49 de ani. Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia poliţiştilor. De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecţie faţă de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violenţă”, precizau reprezentanţii IPJ Neamţ.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

Ancheta este coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Femeia de 49 de ani, înjunghiată mortal de soţul ei, vineri după-amiază, în cadrul Spitalului Judeţean, nu solicitase ordin de protecţie faţă de acesta şi nici nu depusese sesizări privind acte de violenţă. Ea era directoarea de îngrijiri medicale a unităţi spitaliceşti.

Citește și: Gabriela Firea îl atacă pe Florin Cîțu: Un Ministru-Pinocchio

Cei doi se aflau în proces de divorţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.