Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce le PROMITE Donald Trump americanilor în locul celebrului Obamacare

trump obama

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a promis că planul care va înlocui sistemul de asigurări de sănătate cunoscut sub numele de Obamacare va oferi 'asigurare pentru toată lumea', transmite Reuters.

Planul 'este în mare parte gata până la detaliile finale. Nu l-am prezentat până acum, dar o vom face în scurt timp', a afirmat Trump, într-un interviu publicat duminică de Washington Post. El a precizat că aşteaptă pentru aceasta confirmarea de către Senat a lui Tom Price, desemnat pentru funcţia de ministru al sănătăţii.

Citește și: Trump, declarații INCREDIBILE despre NATO: 'Este ÎNVECHITĂ'

'Vom avea asigurare pentru toată lumea. A existat o filosofie în unele cercuri cum că, dacă nu poţi plăti pentru ea, nu o primeşti. Acest lucru nu se va întâmpla cu noi', a mai spus preşedintele ales.

Trump nu a dat totuşi detalii despre propunerile sale de înlocuire a legislaţiei emblematice promovate de actualul preşedinte, Barack Obama, în domeniul asigurărilor de sănătate, afirmând că el va conţine 'deductibilităţi mult mai joase'.

El a mai declarat că va lua în vizor companiile farmaceutice în legătură cu preţurile la medicamente, insistând ca aceste companii să negocieze direct cu Medicare şi Medicaid - programele administrate de guvernul federal - planurile pentru vârstnici şi persoanele sărace, anunță Agerpres.

Camera Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite a votat vineri o măsură prin care se declanşează revocarea sistemului Obamacare, după ce Senatul a adoptat o decizie similară joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.